Valitse sivu

Maanantain koululaisottelu on Kajaanin Pallokerhon naisten superpesisavaus 2017. Vastaan asettuu Manse PP Tampereelta keskellä päivää kello 13. Kajaanin kaupungin isännöimään otteluun on vapaa pääsy kaikille peruskoululaisille.

Mikäli et pääse paikan päälle, seuraa ottelua ilmaiseksi VeikkausTV:ssä. Suoran lähetyksen seuraamiseen tarvitaan vain rekisteröityminen Veikkauksen pelipalveluun ja rahaa pelitilille. Pelaamista ei edellytetä.

Manse PP avasi kautensa Tukholmassa jo huhtikuun lopulla. Kolmen ottelun saldo on komea, kahdeksan pistettä, jotka riittävät sarjataulukon kakkospaikkaan.

Kajaanin Pallokerholla on edessään seurahistoriansa toinen kausi naisten Superpesiksessä. Viime syksynä joukkue jäi niukasti pudotuspelien ulkopuolelle sijoittuen yhdeksänneksi.

Aiheesta lisää

Katso VeikkausTV:n lähetyksiä tästä linkistä!