Valitse sivu

Vanamoiden ja Kontioiden turnaus järjestetään Varkaudessa 12.-13.8.2017 Puurtilan Kisa-Poikien toimesta. Harmaakarhujen turnausjärjestelyistä 2.9.2017 vastaa Alavuden Peli-Veikot.

Pesäpalloliiton operatiivinen johtoryhmä päätti laskea Vanamoiden ikärajan 30: een vuoteen (naiset, syntymävuosi 1987 tai aiemmin). Päätöksen tavoitteena on harrastajamäärien lisääminen.  Yhtenäinen näkemys oli siitä, että edellisen ikärajan mukaan osalla pelaajista lopettamisesta on ehtinyt kulua liian kauan ennen kuin heillä on ollut mahdollisuus kilpailla Vanamoiden mestaruudesta. Uskomus on myös siihen, että ikärajaa laskemalla naispelaajille luodaan aito mahdollisuus säilyä lajin parissa pelaajana tai muussa toimijaroolissa.

Kontioturnaukseen osallistujan syntymävuosi on 1982 tai aiemmin ja Harmaakarhujen 1972 tai aiemmin.

Ilmoittautuminen tästä.