Valitse sivu

Sotkamon Jymyn Suomen mestaruus 1963 on saanut jatkoksi 17 kultaista kautta vuodesta 1990 lähtien. Edellisten 27 kauden aikana Sotkamo on jäänyt vain kahdesti ilman SM-mitalia, 1998-99. Miksi Sotkamon Jymy menestyy? Miten osaaminen siirtyy seuraaville sukupolville? Mitä muuta menestyminen vaatii kuin onnistumisia kentällä?

Kysymyksiin vastaa Ylen Tunteiden tuottaja –dokumentti, joka nähdään Yle TV2:ssa tulevana sunnuntaina 14.5. kello 12.35. Ohjelma valottaa laaja-alaisesti menestyvän seuran toimintaa niin kentällä kuin kulisseissa.

– Kyllä se tässä urheilussa vaan näin menee, että välillä pitää saada turpaan. Se herättää, se kolahtaa, viisi mestaruutta pelaajana ja neljä pelinjohtajana voittanut Mikko Kuosmanen sanoo.

Yle Urheilu esittää kaksi pesäpallodokumenttia tulevana viikonloppuna. Vimpelin Vedon superpesisjoukkueen Matka ennen päämäärää nähdään Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa lauantaina 13.5. kello 14.10 alkaen. Sotkamon Jymyn ainutlaatuista menestystarinaa kuvaa monipuolisesti Tunteiden tuottaja –dokumentti. Pitkin talvea Kainuussa kuvattu ohjelma on katsottavissa Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa ensi kerran sunnuntaina 14.5. kello 12.35.

Aiheesta lisää

Video: Tunteiden tuottaja -dokumentin traileri

Katso Tunteiden tuottaja tästä linkistä su klo 12.35

Vimpelin Vedon Matka ennen päämäärää Ylen kanavilla la klo 14.10