Valitse sivu

Vaahteraliigan kuuma avausottelu, Superpesis-matsi ja viisi uutta Fanikameraa sekä kuusi kutkuttavaa Veikkausliiga-kamppailua – kesäkauden alun kunniaksi Ruutu tarjoaa kaiken tämän lauantaina ihan ilman maksua jokaiseen kotikatsomoon.

Lauantaina 6. toukokuuta avataan Ruudun kesäkattaus kunnon bileillä. Loistavasta kesätarjonnasta nautitaan tuolloin ihan ilman maksua tai tilausvaatimuksia, pelkkä rekisteröityminen tai jo olemassa olevilla tunnuksilla sisäänkirjautuminen Ruutu-palveluun riittää.

Maksuttoman Superpäivän sporttibileet aloitetaan jo kello 12.30, kun jenkkifutiksen hallitseva Suomen mestari Helsinki Roosters ja perivihollinen Turku Trojans iskevät yhteen Vaahteraliiga-kauden avausmatsissa Turussa. Lisää tulee heti kello 14.45, jolloin puolestaan pesäpallon miesten Superpesiksen hallitseva kultajoukkue Vimpelin Veto avaa kautensa isännöimällä Seinäjoen JymyJusseja legendaarisella Saarikentällä.

Samalla kellonlyömällä kirjoitetaan myös kokonaan uusi luku kansallislajin historiaan, kun Ruutu-palvelun Fanikamerat lähtevät käyntiin viidellä muulla paikkakunnalla. Fanikamera on kenttäkuulutuksilla höystetty yhden kiinteän kameran jatkuva kuvavirta ottelusta.

Eikä siinä vielä kaikki! Bileet viimeistellään erittäin jännittävänä käynnistyneen Veikkausliigan huippuotteluilla. Viisi suoraa ottelulähetystä alkaa kello 16.45 ja yksi, HIFK:n ja RoPSin välinen taistelu kruunaa koko komeuden kello 17.45 alkaen.

Ruudun kesä on massiivisempi ja kiinnostavampi kuin koskaan aikaisemmin. Tänä kesänä Ruudussa jännitetään suorana lähetyksenä ihan jokainen Veikkausliigan ja Vaahteraliigan ottelu. Superpesiksestä tarjolla on noin 70 suoraa, monikameratuotettua ottelulähetystä ja Fanikamera kaikista muista matseista. Tähän päälle vielä mm. koripallon NBA:n pudotuspelit sekä rallin ja rallicrossin MM-sarjat, niin johan menee kesä joutuisasti sportin parissa!

Tutustu ja tilaa Ruutu-palvelu täältä!

Ruutu-palvelun maksuton Superpäivä 6.5.

Klo 12.30
Vaahteraliiga: Turku Trojans – Helsinki Roosters

Klo 14.45
Superpesis: Vimpelin Veto – Seinäjoen JymyJussit
Superpesis Fanikamera: Kankaanpään Maila – Pattijoen Urheilijat
Superpesis Fanikamera: Kempeleen Kiri – Hyvinkään Tahko
Superpesis Fanikamera: Kiteen Pallo – Oulun Lippo
Superpesis Fanikamera: Koskenkorvan Urheilijat – Joensuun Maila
Superpesis Fanikamera: Kouvolan Pallonlyöjät – Alajärven Ankkurit

Klo 16.45
Veikkausliiga: FC Lahti – SJK
Veikkausliiga: Ilves – IFK Mariehamn
Veikkausliiga: JJK – FC Inter
Veikkausliiga: PS Kemi – KuPS
Veikkausliiga: VPS – HJK

Klo 17.45
Veikkausliiga: HIFK – RoPS

Aiheesta lisää

Video: Ruudun Superpäivä lauantaina 6.5.

Ruutu Urheilun Superpesis-sivut