Valitse sivu

Suurin osa naisten superpesisjoukkueista ei ole vielä avannut sarjakauttaan 2017. Lisäksi kolea keli pakotti siirtämään Jyväskylässä Kirittärien ja Oulun Lipottarien avausottelun. Toisin on Porissa, sillä Pesäkarhut vieraili Tukholmassa huhtikuussa ja esittäytyi kotiyleisölleen tiistai-iltana.

Hyytävä oli keli myös tiistaina ja ajoittain satoi lunta. Susanna Puiston lyöntivirettä se ei kuitenkaan haitannut. Komeat seitsemän lyötyä johdattivat Pesäkarhut kauden avausvoittoon sarjanousija Lappajärven Veikkojen kustannuksella lukemin 2-0 (4-2, 15-1).

Tiistaita ennen joukkue esittäytyi kannattajilleen painetun julkaisun muodossa. Satakunnan Kansan Pesäkarhut-liite on 16-sivuinen paketti täyttä asiaa seuran toiminnasta, superpesisjoukkueesta, nuorten harrastusmahdollisuuksista ja pesäpallosta yleensä.

Aiheesta lisää

Pesäkarhut-liite sähköisessä muodossa

Pesäkarhut kotisivuillaan