Valitse sivu

Väärä! Kakkosluukku! Hutunkeitto! Koppari! Ajolähtö! Pesäpallossa on monta ihmeellistä asiaa ja paljon termejä, jotka voivat kummastuttaa. Kouvolan Pallonlyöjien ”Turistikatsomossa” ei tyhmiä kysymyksiä tunneta. Seuran vanhimmat juniorit opastavat katsojia lajin saloihin ja vastaavat kimuranteimpiinkin kysymyksiin.

Turistikatsomo C3 palvelee tiistaina, kun Kouvola saa vastaansa Kiteen Pallo -90:n kotikentällään. Turistikatsomossa ottelua myös selostetaan ja vaativimpia tilanteita sekä taktiikkaa avataan yleisölle.

Kouvola on aloittanut sarjakauden pirteästi ja napsinut kolmesta ottelustaan yhtä monta voittoa. Kitee puolestaan avasi kautensa murskavoitolla sarjanousijasta Imatran Pallo-Veikoista.

Jos et pääse paikan päälle jännittämään, seuraa Ruutu Urheilun suoraa lähetystä ottelusta kello 17.45 alkaen.

Aiheesta lisää

”Turistikatsomo” palvelee Kouvola-Kitee-ottelussa