Valitse sivu

20 Itä-Lännen Toni Kohonen on miesten pesispörssin kaikkien aikojen ykkösnimi ja 13-kertainen vuoden lukkari. Takana on jo 656 Superpesiksen runkosarjan ottelua. Silti Kohonen muistaa ihan muutaman vuoden takaa yhden tilanteen, jossa syöttötyöskentely oli pakko keskeyttää katsomosta kaikuneen huudon vuoksi.

Kohonen kertoi asiasta Nelosen Supertähdet-ohjelmassa.

– Mikä on tyhmintä, mitä olette faneilta kuulleet, neuvoja tai huutoja, kyseli ohjelmaa isännöivä jääkiekkolegenda Teemu Selänne Supertähdiltä.

– Kouvolassa kävi niin, että täysin hiljainen hetki sattui peliin. Olimme ulkovuorossa, Kouvola sisävuorossa. Sieltä joku huuti, että Kohonen, sulla on Superin pienin muna. Siinä joutui keskeyttämään syöttötyöskentelyn, siinä jähmetyin kyllä, Kohonen nauratti muita Supertähtiä.

Aiheesta lisää

Video: Urheilufanien käytös kummastuttaa Supertähtiä

Video: Minea Blomqvist-Kakko vei Supertähdet tanssimaan

Supertähdet Nelosella