Valitse sivu

VeikkausTV:n kausi lähtee todellisen herkkupalan myötä käyntiin tänään keskiviikkona, kun Kirittäret Jyväskylästä ja Lapuan Virkiä ovat vastakkain syksyn loppuottelun uusinnassa. Suoran lähetyksen selostaa Aleksis Ärje apunaan asiantuntijakommentaattori, Liitto-Lehdistö-arvo-ottelun Liiton valitsija Kira Andersson, joka oli vielä syksyllä voittamassa mestaruutta Kirittärien paidassa.

Jyväskylän Hippoksella pelataan tänään todella mielenkiintoinen naisten superpesiskamppailu. Kysymysmerkkejä on ilmassa, kun finaaliuusinnan lisäksi kyseessä on molemmille kauden ensimmäinen ottelu.

Kirittärien kokoonpano on elänyt vahvasti talven aikana ja pelaajistosta on vaihtunut yli puolet. Lapuan Virkiä kärsi takaiskun, kun kaksinkertainen vuoden naispesäpalloilija Carita Toiviainen lopetti uransa. Mahdollisuuden lopulliseen läpimurtoon Superpesiksen huipulle saa oululaislähtöinen tulevaisuuden lupaus Neea Mikkola.

Jyväskylä-Lapua-ottelu on tänään vahvasti mukana Veikkauksen vedonlyönnissä. Veikkaa oikeaa merkkiä Pitkävedossa tai tulosta Tulosvedossa. Ota halutessasi mukaan toinen illan otteluista Lappajärven Veikot-Rauman Lukko ja kokeile Monivetoa. VeikkausTV:n lähetystä seuratessa pääset reaaliaikaisesti pelaamaan Live-vetoa. Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin ja kirjaudu pelipalveluun osoitteessa www.veikkaus.fi. Varmista kirjautumisen jälkeen, että pelitililläsi on rahaa, niin pääset katsomaan ilmaiseksi VeikkausTV:n lähetyksiä.

Aiheesta lisää

Mari Mantsinen ja Janette Lepistö Veikkauksen sähköpenkissä

Kirittärien otteluennakko: Kirittäret-Lapua Hippoksella kello 18

Katso VeikkausTV:n lähetyksiä tästä linkistä

Joukkueiden kokoonpanot