Valitse sivu

Yhdistä Itä-Länsi, golf ja lomailu Saimaan luonnonkauniissa maisemissa. Holiday Club Saimaa tarjoaa matkailijalle erinomaiset puitteet ja palvelut lähellä. Golf Saimaan kenttä sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä ja kutsuu kaikille avoimeen Itä-Länsi Golf Open –turnaukseen perjantaina 30.6. kello 14 alkaen. Itä-Länsi-areenalle, Ukonniemen stadionille, matkaa kertyy hotellilta vain muutama kilometri.

Itä-Länsi Golf Open –kilpailun osallistumismaksu on huiman edullinen. 55 euron paketti sisältää kisagreenfeen, range poletin, kylpyläkäynnin, buffetruokailun palkintojenjaon yhteydessä Saimaan Easy Kitchenissä sekä pääsylipun Itä-Länsi-tapahtumaan lauantaina tai sunnuntaina. Kilpailumuoto on 18 reikää pistebogey, korkein käytettävä tasoitus on 36.

Palkinnot ovat huippuluokkaa. Parasta pistebogeytulos, paras naispelaaja ja scratch palkitaan. Erikoispalkinnon saavat lähimmäksi lippua ja pisimmän draivin lyöneet. Mukana on myös arvontapalkintoja. Voittaja saa haltuunsa hienon Itä-Länsi Golf Open -kiertopalkinnon.

Ilmoittaudu kilpailuun kertomalla nimesi, seurasi ja tasoituksesi osoitteeseen golf.saimaa(ät)holidayclub.fi 25.6. mennessä.

Kilpailun johtajana toimii Jouko Hujanen. Lisätietoja antaa Jari Virtanen, 041 519 2840.

Majoitusvaraukset ja –tiedustelut

Merja Ahokas
merja.ahokas(ät)pesis.fi
046 878 2259

Aiheesta lisää

Holiday Clubin kotisivut

Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi