Valitse sivu

Suuren suosion saavuttanut valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus tulee taas. Leidit eri puolilta Suomea kokoontuvat Turkuun pelaamaan, liikkumaan ja hemmottelemaan syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 2.-3.9. Ilmoittaudu pikaisesti mukaan, sillä paikkoja on rajattu määrä.

Turnauksessa pelataan leikkimielisesti Höntsät-sarjassa ja todella leikkimielisesti Hyperhöntsät-sarjassa. Sijoituksia ei lasketa, vaan keskitytään liikunnalliseen hauskanpitoon hyvässä hengessä. Tapahtuma-alueena on Kupittaan liikuntapuisto pari kilometriä keskustasta.

Kerää porukka kasaan ja tule mukaan viettämään hyvänolon viikonloppua Turkuun! Mikäli joukkueellasi riittää luovuutta, mielikuvituksen voi päästää valloilleen tiimiasujen suunnittelussa. Parhaat asut palkitaan!

Lady-Pesis-turnauksen vakuutusturvaksi käy Pesäpalloliiton harrastepesispassi, jonka voi lunastaa verkkopalvelusta hintaan 27 €. Siirry lisenssien verkko-ostoon tästä linkistä.

Aiheesta lisää

Ilmoittautuminen valtakunnalliseen Lady-Pesis-turnaukseen