Valitse sivu

Ottelusiirtojen myötä Ruudun suora lähetys nähdään Hyvinkäältä torstaina. Kauden avausottelussaan kotijoukkue Tahko saa vastaansa viime vuosikymmenten kestomenestyjän Sotkamon Jymyn, joka haki Espanjan Fuengirolasta täydet kolme pistettä Imatran Pallo-Veikoilta.

Vuosi sitten samainen ottelu oli hyvin eriskummallinen. 60 kolmostilanteesta iskettiin 38 juoksua, kun Tahko korjasi voiton 2-1 (16-10, 1-10, 1-0). Ottelu oli kolmanneksi runsasjuoksuisin jaksopelin aikana.

Teemu Nikkanen iski yhdessä ottelussa kolme kunnaria, mihin on pystynyt aiemmin miesten pääsarjapesäpallon historiassa vain 12 pelaajaa.

Tätä ennen yksikään joukkue ei ollut hävinnyt pesäpallo-ottelua miesten pääsarjassa tehtyään itse 20 juoksua.

Hanki Ruutu Urheilu -paketti tästä linkistä ja jännitä mukana. Fanikamera seuraa toista torstain huippuottelua, kun sarjanousija Imatran Pallo-Veikot esittäytyy ensi kertaa kotiyleisölleen ja isännöi Kempeleen Kiriä.

Aiheesta lisää

Tilastoharvinaisuuksia Hyvinkää-Sotkamo-ottelussa

Katso juoksukooste vuoden takaisesta Hyvinkää-Sotkamo-ottelusta

Ottelusiirrot ainoa oikea ratkaisu – ”Arvostus lajia kohtaan etusijalla”