Valitse sivu

Superpesiksen pitkäaikainen toimitusjohtaja, huippupesäpallon johtotehtävissä vuosina 1989–1999 toiminut Kimmo Tolonen on poissa. Tolonen menehtyi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä äkilliseen sairauskohtaukseen.

Osaava markkinointi- ja urheilujohtaja siirtyi Superpesiksen palveluksesta Urheilukanavan johtotehtäviin. Viimeiseksi jääneen työnantajansa Veikkauksen palveluksessa Tolonen työskenteli vuodesta 2008 lähtien myyntijohtajana, kanavajohtajana sekä viimeisimpänä brändi- ja markkinointijohtajana. Tolonen toimi myös Suomen markkinointiliiton hallituksen puheenjohtajana.

Pesäpalloliitto ja Superpesis kunnioittavat pidetyn entisen työntekijänsä muistoa sekä ottavat osaa läheisten suureen suruun.

Asiasta kertoi ensimmäisenä julkisuuteen Ilta-Sanomat ja tiedon vahvisti Veikkaus.