Valitse sivu

Haaga-Helian opiskelijat järjestävät Stadi-pesis-turnauksen Helsingissä Käpylän liikuntapuistossa keskiviikkona 19.4. kello 8.45-17. Yritys- ja opiskelijajoukkueet pelaavat leikkimielisestä Helsingin pesäpalloherruudesta, mutta päivän monipuoliseen ohjelmaan mahtuu paljon muutakin.

Joukkueita on mukana 10, joista jokaisessa on 9-15 pelaajaa. Kirjavaan joukkoon kuuluu osallistujia opiskelijoista lakiasiaintoimistoihin ja kaikkea siltä väliltä. Lajitaidot eivät ole haitaksi, vaan tärkeintä on iloinen ja reipas mieli. Stadi-pesis on hyvän mielen pesäpallotapahtuma.

Superpesisseuroista tapahtumaa ovat tukemassa Hyvinkään Tahko, Joensuun Maila, Kouvolan Pallonlyöjät ja Sotkamon Jymy. Stadi-pesis on virallisesti osa Suomi 100 –juhlavuoden ohjelmaa.

– Otteluiden lisäksi Tahko tuo tapahtumaan lyöntipisteen. Yhteistyökumppanimme Staffpoint ja Bookers taasen auttavat opiskelijoita ja yrityksiä löytämään toisensa. Tapahtumasta voi löytää jopa työharjoittelupaikan. Järjestäjinä haluamme tuoda mahtavan kansallispelimme pääkaupunkiseudulle, mikä sopii juuri Suomen juhlavuoteen, tapahtumaa järjestävä Anni Saarela kertoo.

Käpylän liikuntapuisto sijaitsee osoitteessa Mäkelänkatu 72, 00610 Helsinki. Katso lisätiedot Stadi-pesis-tapahtumasta osoitteesta stadipesis.com tai kysy lisää sähköpostilla stadipesis(ät)gmail.com.

Aiheesta lisää

Stadi-pesis Facebookissa