Valitse sivu

– Pesiskimpan starttihevonen Carleman aiheutti rivin ainoan pikkuyllätyksen päätöskohteessa, kun Jukka Torvinen kiritti sen takarivistä voittoon, uutisoi Ravinetti lauantain Toto76-kierrokselta Porista. Hyvinkään Tahkon superpesispelaaja, kimppaa organisoiva Juha Puhtimäki iloitsi vuolaasti hevosen hienosta juoksusta. – ”Kalle” teki aivan mahtavan juoksun ja hieno voitto napsahti plakkariin. Onnea paljon kaikille omistajille!

Voitto saikin aikaan runsaasti iloa ja hehkutusta pesiskimpassa, johon kuka tahansa pääsee mukaan. Yhden osuuden hinta on 300 €. Carlemanin lisäksi kimppaan haetaan 3-5-vuotias suomenhevonen, jota valmentaa Antti Ojanperä.

– Tässä on hyvä mahdollisuus esimerkiksi juniorijoukkueille lähteä porukalla mukaan muutaman vuoden mielenkiintoiseen projektiin ja tiivistää joukkuehenkeä, Oulun Lipottarien superpesispelaaja Laura Pohjola vinkkaa.

Suomenhevonen juoksee kimpalle alustavasti vuoden 2019 loppuun ja lämminverinen alustavasti vuoden 2018 loppuun. Kaikista hevosten tilille jääneistä varoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen 20 %, josta 10 % ohjataan nuorisopesikseen ja 10 % ravinuorille.

– Lauantain voitto poiki valtavan määrän yhteydenottoja, fiilikset ovat nyt korkealla. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, Puhtimäki hekumoi.

Tsekkaa lisätiedot Facebook-sivulta osoitteesta https://www.facebook.com/pesiskimppa ja ilmoittaudu mukaan osoitteeseen pesiskimppa(ät)gmail.com.

Aiheesta lisää

Ravinetin uutinen lauantain Toto76-kierrokselta

Pesiskimpan Facebook-sivu

Juha ”Putte” Puhtimäki
050 406 2665
pesiskimppa(ät)gmail.com