Valitse sivu

61 superpesisottelussa Pattijoen Urheilijoissa vuosina 1999-2000 ja 2004 pelinjohtajana toiminut Juha Karjaluoto palaa kasvattajaseuransa viuhkaan alkavalla kaudella. Karjaluodolla on takanaan myös mittava, aina viime kauteen asti ulottunut lähes 30-vuotinen pelaajaura seuran aikuisjoukkueissa eri sarjatasoilla.

Työkiireet pakottivat talvikaudella pelinjohtajana toimineen Harri Tuomikosken vetäytymään tehtävästä.

– Yritystapaamisia, teollisuustonttien markkinointia, messuja, asukasmarkkinointia, matkailun kehittämistä, 3. asteen koulutusmahdollisuuksien selvittämistä ja paljon muuta, kuvaa Raahen kaupungilla teollisuusasiamiehenä työskentelevä Tuomikoski laajaa tehtäväkenttäänsä seuran sivuilla.

Pattijoen Urheilijat saa pelinjohtajakseen todellisen seuraikonin. Karjaluoto pelasi Kempeleen Kirissä yhden kauden Ykköspesistä 1990, mutta on muilta osin aina edustanut ”keltamustia”.

– Käytiin siinä lyhyellä ja perinteisellä kaavalla juttutuokio huhtikuun alussa joukkueen 2-pelinjohtajaksi pestatun Jari Luodon kanssa. Sen jälkeen päätös aloittaa pelinjohtajana oli enää työnantajasta kiinni. Kun työnantajakin näytti vihreää valoa pestille, niin siihen oli helppo ryhtyä, Karjaluoto kertoo.

Uuden pelinjohtajan tulikaste on edessä jo tänään. Karjaluoto on viuhkassa, kun Pattijoen Urheilijat kohtaa kotonaan Oulun Lippo Pesiksen harjoitusottelussa kello 14.

Aiheesta lisää

Pattijoen Urheilijoiden kotisivut