Valitse sivu

B-tyttöjen Halli-SM-lopputurnauksen lohkovaihe on saatu päätökseen. Juuri käynnistyneessä pronssiottelussa Seinäjoen Maila-Jussit kohtaa Pesäkarhut Porista ja loppuottelussa Oulun Lipottaret puolustaa mestaruuttaan kotiyleisönsä edessä taistelevaa Feraa vastaan.

Porin viimeisin hallimitali on kauden 2010 mestaruus, Seinäjoki ylsi hopealle 2015. Nyt toinen joukkueista tekee paluun mitalikantaan.

Hämeenlinnan Paukku sai odottaa pitkään mahdollisuutta päästä pronssiotteluun, mutta Seinäjoki kukisti lopulta Rauman kotiutuskilpailussa. Ensi kerran B-tyttöjen lopputurnauksessa esiintynyt Haminan Palloilijat pääsi niin ikään lähelle. Pori vei kuitenkin tasaisen jännitysnäytelmän 1-0 (4-3, 1-1).

– Vähän harmittaa, kun jäi jossiteltavaa. Läpilyönti takaa tuomittiin laittomaksi ja viimeisessä vuorossa teimme itse virheitä. Joka tapauksessa tässä turnauksessa oli meidän osaltamme paljon hyvää, Haminan pelinjohtaja Jussi Toikka summasi.

Oulun Lipottaret ei jättänyt mitään jossiteltavaa, vaan voitti aamuottelunsa Lapuan Virkiää vastaan 0-2 (2-3, 1-10). Raumalaisten ote lipsui pahasti Seinäjoki-ottelussa jaksotauon jälkeen, mutta joukkue oli jo varmistanut loppuottelupaikkansa avausjakson voitolla. Loppuottelu alkaa aikataulun mukaan kello 17. Lipottaret on voittanut kaksi edellistä Suomen mestaruutta sekä hallissa että kesäkaudella.

Kaikki B-tyttöjen Halli-SM-lopputurnauksen ottelut ovat katsottavissa Feran Facebook-sivulla.

B-tyttöjen Halli-SM-lopputurnaus, Rauma

Pronssiottelu: Seinäjoki-Pori 15.00
Loppuottelu: Oulu-Rauma 17.00

Aiheesta lisää

Live-lähetykset Feran Facebook-sivulla

Otteluiden etenemistä seuraa reaaliajassa myös Veikkaus-tulospalvelu