Valitse sivu

Koskenkorvan Urheilijoiden pitkäaikainen puheenjohtaja ja seurahistorian merkittävin puuhamies Antti Alho, 70, on kuollut. Alho oli saanut eilen työn parissa sairauskohtauksen autossaan Ilmajoen Koskenkorvalla, seura tiedottaa.

Koskenkorvan Urheilijoiden parissa Antti Alho teki mittavan työn pesäpallojaoston ja pääseuran puheenjohtajana omia talkootyötuntejaan säästämättä. Alhon aikana seura nousi Superpesikseen vuonna 1998.

Alhon puheenjohtajakaudella seura on voittanut lukuisia mitaleja Halli-SM-turnauksissa ja Superpesiksessä 20 vuoden aikana. Hänen yrityksensä Ilmajoen Sähkökoje Oy on toiminut seuran pääyhteistyökumppanina vuosikymmeniä. Lisäksi Alho oli ratkaisevassa roolissa projektinvetäjänä seuran rakentaessa oman upean pesäpallostadionin. Sähkökoje Areena on edelleen Suomen ainoa superpesisjoukkueen omassa omistuksessa oleva stadion.

Antti Alho jätti seuran hallinnon viime vuoden lopulla, mutta oli innokas varainhankkija vielä kuluneen kevään aikana. Alho oli myös vahva vaikuttaja kunnallisessa päätöksenteossa sekä muissa eri luottamustehtävissä.

Koko Koskenkorvan Urheilijoiden seuraorganisaatio välittää syvän osanoton Antin vaimolle Hilkalle sekä lapsille Mikolle, Marialle ja Annelle perheineen. Seura kunnioittaa Antti Alhon poismenoa ensimmäisessä kotiottelussaan 6.5.2017 klo 15 pitämällä hiljaisen hetken ja pelaamalla ottelun surunauhoissa ilman musiikkia.

Lähde: Koskenkorvan Urheilijat

Pesäpalloliitto ja Superpesis kunnioittavat vahvan pesäpallovaikuttajan muistoa sekä ottavat osaa läheisten suureen suruun.

Aiheesta lisää

Ilkka.fi: Antti Alho on kuollut