Valitse sivu

Alajärven Ankkurit vie torstaina 15.6. pelattavan Superpesiksen kotiottelunsa Kiteen Pallo -90:tä vastaan Alavudelle, yhteistyöseuransa Alavuden Peli-Veikkojen kotikentälle. Kyseessä on kaikki lajit huomioiden ensimmäinen pääsarjaottelu Alavudella.

Järjestäjien odotukset ovat korkealla, sillä vuosi sitten Ankkureiden ja Koskenkorvan Urheilijoiden harjoitusottelu keräsi uuden hiekkatekonurmen lehtereille 864 katsojaa. Seurat odottavatkin yli 1500 silmäparia seuraamaan ensi kertaa Superpesiksen runkosarjan ottelua Alavudella.

Tapahtuman mahdollistavat Alavuden kaupunki ja useat paikalliset yritykset sekä Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa. Ankkureiden kausikortit ja ennakkoliput oikeuttavat normaalisti sisäänpääsyyn tähänkin otteluun.

Aiheesta lisää

Alajärven Ankkureiden kotisivut

Tule mukaan pesäpallotoimintaan Alavudella!