Valitse sivu

Suomen Pesäpalloliiton syyskokouksen asettama vaalitoimikunta on tehnyt esityksen henkilövalinnoista (liittojohtokunnan puheenjohtaja ja yhdeksän jäsentä) liiton 24.3.2017 pidettävälle kevätkokoukselle ja ylimääräiselle liittokokoukselle.

Vaalitoimikunnan esityksessä on otettu huomioon Suomen Pesäpalloliiton toimintasäännöissä henkilövalinnoille asetetut vaatimukset, joiden mukaan liittojohtokunnassa tulee olla kattava maantieteellinen edustus. Samoin sukupuolten välisen tasa-arvon periaatteet ovat merkityksellisiä liittojohtokunnan jäsenten valinnassa.

Lisäksi Suomen Pesäpalloliiton toimintasäännöissä todetaan, että liittojohtokunnan jäsenten tulee valintahetkellä olla alle 70-vuotiaita eikä Suomen Pesäpalloliittoon tai sen jäsenenä olevaan oikeushenkilöön päätoimisessa tai siihen rinnastuvassa työsopimussuhteessa olevaa henkilöä voida valita liittojohtokuntaan.

Vaalitoimikunnan esityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että liittojohtokunnassa on edustettuna laaja-alaisesti kokemusta ja osaamista pesäpallon kaikilta tasoilta sekä Suomen Pesäpalloliiton toiminnan kannalta keskeistä asiantuntemusta.

Vaalitoimikunnan esitys henkilövalinnoista liittokokoukselle 24.3.2017

Liittojohtokunnan puheenjohtaja:

Ossi Savolainen, Hyvinkää

Liittojohtokunnan jäsenet (sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä):

Antti Aine, Turku
Rauno Airas, Kuopio
Jussi Meriläinen, Oulu
Timo Mäkelä, Hämeenkyrö
Sami Ritola, Kangasala
Johanna Seppälä, Ylivieska
Hannu Toivonen, Rauma
Tanja Vehniäinen, Seinäjoki
Ossi Viljanen, Seinäjoki

Lisätietoa: Vesa Puutonen
Vaalitoimikunnan sihteeri
045 842 6393
vesa.puutonen(ät)netikka.fi

Aiheesta lisää

PPL:n kevätkokous ja ylimääräinen liittokokous Tampereella