Valitse sivu

Pesäkarhut Porista ja Manse PP Tampereelta antoivat Halli-SM-lopputurnauksen avausottelussa esimakua tulevasta kaudesta. Tiukka ja tunteikas ottelu päättyi lopulta Pesäkarhujen voittoon 0-1 (0-1, 2-2). Molempien joukkueiden peli oli ajankohtaan nähden hyvinkin valmista ja viihdyttävää pesäpalloa.

Pesäkarhujen parhaina palkittiin sekä sisällä että ulkona vakuuttaneet Meea Lehtinen ja Emilia Itävalo. Toisen jakson ratkaisijaksi nousi lyöjäjokeri Susanna Puisto, joka iski joukkueensa molemmat juoksut. Manse PP:n uusi kasvo Senni Sallinen onnistui lyöntipaikalla hyvin ja esitti pirteää lukkaripeliä.

Pesäkarhut kohtaa Lappeenranta-Oulu-ottelun voittajan illan loppuottelussa kello 18. Manse PP pelaa pronssimitaleista kello 15 alkaen. Molemmat ottelut näkyvät suorina lähetyksinä PesisTV:ssä.

Aiheesta lisää

Ottelun lehdistötilaisuus Pesäkarhujen YouTubessa

Naisten Halli-SM-lopputurnaus suorana PesisTV:ssä