Valitse sivu

Tackla on Suomen Pesäpalloliiton ja Superpesiksen pääyhteistyökumppani, joka vastaa virallisten jokeripaitojen ja tuomariasujen toimittamisesta. Pesäpalloasujen valikoima on muiltakin osin laaja ja tarvittaessa tuotteita toimitetaan tilaustyönä painatuksineen. Tuomariasujen ensimmäinen ennakkotilauserä lähtee eteenpäin tänään perjantaina 31.3. ja toiseen ehtii mukaan jättämällä tilauksensa viimeistään 14.4.2017.

Varmista heti, että joukkueesi pelipaita-asiat ovat kunnossa. Jokeripaidat, erotuomariasut ja muut tuotteet saa kätevästi tilattua Tacklan verkkokaupasta osoitteesta http://www.tackla.com/kauppa/pesapallo.html. Laajempaa kuvastoa pääset selaamaan tästä linkistä.

Pesäpallon kilpailumääräysten mukaan Superpesiksen ja liiton sarjojen otteluissa on käytettävä yhtenäistä virallista jokeripaitaa. Tuomaristolla puolestaan on oltava yllään virallinen tuomariasu.

Pesäpallon tuomariasut

Ennakkotilauserä I
Viimeinen tilauspäivä 31.3.2017
Toimitus viikolla 17

Ennakkotilauserä II
Viimeinen tilauspäivä 14.4.2017
Toimitus viikolla 19

Aiheesta lisää

Tacklan pesäpallotuotteet