Valitse sivu

Miesten Halli-SM-turnauksessa taistellaan kahdesta viimeisestä paikasta Seinäjoen lopputurnaukseen 18.-19.3. Tilanne on lauantain otteluiden jälkeen kutkuttava, sillä kaikilla lohkon A joukkueilla on kolme pistettä.

Etulyöntiasema on Sotkamon Jymyllä, joka on pelannut vasta yhden ottelun. Muuten joukkueen leiristä kuuluu ikäviä uutisia. Haasteita kokoonpanon suhteen lisää Antti Hartikaisen alavartalovamma, joka pitää luottopelaajan toistaiseksi poissa kokoonpanosta.

– Se suunnitelma, minkä kanssa tähän harjoittelukauteen lähdettiin, on sisäpelin osalta muuttunut täydellisesti, pelinjohtaja Mikko Kuosmanen myönsi.

Sunnuntaita jännitetään myös Seinäjoen JymyJussien leirissä. Jos Sotkamo jättää molemmat huomiset vastustajansa, Kempeleen Kirin ja Oulun Lippo Pesiksen, voitoitta, JymyJusseille avautuu ovi lopputurnaukseen kotihallissaan.

Pattijoen Urheilijoiden hienosti alkanut Halli-SM-turnaus päättyy lohkovaiheeseen.

Miesten Halli-SM-turnaus Ouluhallissa su 12.3.

Sotkamo-Kempele 9.30
Oulu-Sotkamo 13.00

Aiheesta lisää

Lauantain otteluiden tulokset ja tilastot

Markku Kovalaisen kuvia lauantailta

Video: Topi Kosonen huikea näpinhaku