Valitse sivu

Miesten Halli-SM-loppuottelussa nähdään uusinta viime vuodelta, kun vastakkain ovat kolmen edellisen vuoden hallimestarit. Joensuun Maila juhli kultaa 2014-2015 ja Vimpelin Veto 2016. Vimpeli on pelannut tähän asti Halli-SM-turnauksessa tappioitta, Joensuu kärsi ainoan tappionsa alkulohkossa sarjanousijaa Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. Loppuottelu alkaa Seinäjoki Areenassa kello 18.

Sunnuntain aamuottelussa Oulun Lippo Pesis ei pystynyt käyttämään viimeistä oljenkorttaan. Joensuu voitti 2-0 (4-3, 5-0) ja pudotti Lippo Pesiksen mitaleilta. Pronssiottelussa pelaavat näin Kouvolan Pallonlyöjät ja Kempeleen Kiri.

Kaikki sunnuntain ottelut nähdään suorina lähetyksinä PesisTV:ssä.

Miesten Halli-SM-turnaus 2017: Sijoitusottelut
Seinäjoki Areena

Sunnuntai 19.3.

12.00 Sijat 5-6: Hyvinkää-Oulu PesisTV
15.00 Pronssiottelu: Kouvola-Kempele PesisTV
18.00 Loppuottelu: Vimpeli-Joensuu PesisTV

Aiheesta lisää

Sunnuntain Halli-SM-ottelut suorina lähetyksinä PesisTV:ssä

Halli-SM-lopputurnausviikonlopun ottelutulokset ja -tilastot