Valitse sivu

Naisten Superpesiksen hallitseva mestari Kirittäret Jyväskylästä ja jääkiekon Liigan pudotuspeleihin tähyävä saman kaupungin JYP aloittavat yhteistyön.

Alkavalla superpesiskaudella yhteistyö näkyy vahvasti Kirittäret-Kempele-ottelussa sunnuntaina 28.5. JYP:n kummipelaaja on Krista Fomin.

–On hienoa päästä tekemään yhteistyötä konkreettisesti JYP:n kaltaisen brändin ja kumppanin kanssa. Haluamme Kirittärissä panostaa ottelutapahtumiimme ja yksi merkittävä osa tätä panostusta on JYP:n kanssa toteuttamamme ottelutapahtuma toukokuun lopulla. Kerromme yksityiskohdista tarkemmin lähempänä itse ottelua, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko sanoo.

– Meille on hyvin luontaista tehdä yhteistyötä tässä tapauksessa juuri Kirittärien kanssa jo senkin vuoksi, että molempien seurojen toiminta on keskittynyt vahvasti Hippoksen liikuntakeskukseen. Lisäksi haluamme olla mukana tukemassa Kirittärien ottelutapahtumien kehittämistä, kuten nyt vaikkapa tässä 28.5. pelattavassa Harvian isännöimässä superpesisottelussa, toteaa JYP:n myynti- ja markkinointijohtaja Jari Lindström.

Aiheesta lisää

Kirittärien kotisivut