Valitse sivu

Oulun Lipottaret sai Halli-SM-lopputurnauksen aluksi karun oppitunnin sarjatason vaihtumisesta Superpesikseen. Joukkue antoi avaimet lappeenrantalaiset Pesä Yseille, joka vastasi pelaamalla vahvaa sisä- ja ulkopeliä kautta linjan. Tauon jälkeen pelinjohtajat Antti Vihtkari ja Pasi Pohjola rauhoittelivat omiaan. Uudestisyntynyt Lipottaret tarjosi todellisen herkkupalan Karhuhallin ja PesisTV:n yleisölle.

Pesä Ysit vei avausjakson murskaluvuin 14-2. Tauon jälkeen Lipottaret piti vastustajansa juoksuitta ensimmäisessä vuorossa ja siirtyi tasoittavallaan johtoon Emilia Linnan kotiuttaessa Ella Korpelan. Pesä Ysien tärkeiden juoksujen lyöjänä kunnostautui ottelussa Hanna Järvi, jonka toisen jakson tasoitusjuoksu ei kuitenkaan riittänyt. Susanna Korkala kotiutti Sara Kinnusen neljännen tasoittavalla ja ratkaisu siirtyi kotiutuskilpailuun.

Pesä Ysit naulasi ottelun lopullisesti jatkopareilla. Voittojuoksun löi Järvi, kun kotiin kiisi Marianne Penttinen.

Naisten Halli-SM-pronssiottelussa pelaavat parhaillaan Manse PP Tampereelta ja Oulun Lipottaret. Päivän huipentaa loppuottelu, jossa kotihallissaan pelaava Pesäkarhut saa vastaansa Pesä Ysit. Ottelun ohjelmanmukainen alkamisaika on kello 18.

Naisten Halli-SM-lopputurnaus on katsottavissa kokonaisuudessaan PesisTV:ssä.

Aiheesta lisää

Ottelun lehdistötilaisuus Pesäkarhujen YouTubessa