Valitse sivu

Superpesiskausi alkaa tänä keväänä aiemmin kuin koskaan. Tukholmassa pelataan kahden nais- ja kahden miesjoukkueen voimin ”Finnish Baseball Goes Stockholm” –tapahtumassa lauantaina 22.4. Sotkamon Jymy ja Imatran Pallo-Veikot kohtaavat puolestaan Espanjan Fuengirolassa sunnuntaina 23.4. Miltä alkava kausi muilta osin näyttää? Mikä on pesäpallon nykytila? Näistä aiheista ja paljosta muusta keskustellaan Yle Puheen Urheiluillassa maanantaina 20.3. kello 18-20.

Kuukauden kuluttua käynnistyvän superpesiskauden alkutunnelmissa ovat Jyväskylästä hallitsevan mestarin Kirittärien riveistä Tampereelle ja Manse PP:n paitaan siirtynyt Mira Kolehmainen, Hyvinkään Tahkon Itä-Länsi-lukkari Juha Puhtimäki sekä Imatran Pallo-Veikkojen urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää.

Lähetyksessä kerrataan edelliskauden kohokohdat, siirtomarkkinoiden saldo, pesiksen asema kotimaassa ja maan rajojen ulkopuolella sekä alkavan kauden voimasuhteet.

Espanjasta Tukholmaan, Intiasta Imatralle

Talven aikana pesäpallo on saanut jalansijaa Intiassa ja kesällä taas Imatralla, kun IPV palaa pääsarjaan ja järjestää Itä-Länsi-ottelut 30.6.-2.7.

Menneen kauden kohokohdat, syksyn siirtomarkkinat, pesäpallon asema yhteiskunnassa sekä lasten ja nuorten keskuudessa samoin kuin uuden kesän ennusteet puntaroidaan maanantaina Yle Puheessa. Ohjelma on myös kuunneltavissa lähetyksen jälkeen kello 20.10 tästä linkistä.

Pesäpalloillan toimittavat Mikko Hannula ja Jussi Putkonen.

Aiheesta lisää

Yle Puhe netissä

Superpesiskauden avaus Tukholmassa ja Fuengirolassa