Valitse sivu

Kuusi alkulohkojen parasta joukkuetta jatkaa miesten Halli-SM-lopputurnaukseen, joka pelataan Seinäjoella ensi viikonloppuna 18.-19.3. Monien yllätykseksi 17 peräkkäistä mitalia kesäkaudelta rohmunnut Sotkamon Jymy jää jo kolmannen kerran peräkkäin ulos hallin lopputurnauksesta. Asia ratkesi sunnuntaina, kun Kempeleen Kiri ja Oulun Lippo Pesis nousivat voitoillaan lohkon A kärkikaksikoksi.

Piikkipaikalta lopputurnaukseen lähtee Vimpelin Veto. Lohkovoittajiksi pelasivat myös Joensuun Maila, Oulun Lippo Pesis ja Hyvinkään Tahko. Parhaina kakkosina jatkoon ylsivät Kouvolan Pallonlyöjät ja Kempeleen Kiri.

– Tiukkoja pelejä on tulossa. Siellä ei ole muuta kuin mahdollisuuksia. Sillä tavalla hieno saavutus, että harvoin niitä lopputurnauspaikkoja kuitenkaan tulee. Samat joukkueet siellä usein jylläävät kuin ulkonakin, Kempeleen Kirin pelinjohtaja Jarkko Kokko miettii.

Halli-SM-lopputurnauksen ennakkoliput myy Lipputoimisto.

Halli-SM-lopputurnauksen 2017 joukkueet

1. Vimpelin Veto
2. Joensuun Maila
3. Oulun Lippo Pesis
4. Hyvinkään Tahko
5. Kouvolan Pallonlyöjät
6. Kempeleen Kiri

Aiheesta lisää

Kempeleen Kiri juhlii lopputurnauspaikkaa

Video: Mikko Korhonen palasi pelikentille Ouluhallissa

Alkulohko-otteluiden tulokset ja tilastot