Valitse sivu

Pesäpalloilijoiden heittotaito nousi hienosti esiin Nelonen-kanavan Kaikki vastaan 1 –ohjelmassa sunnuntaina. Studioon oli saapunut joukko helsinkiläisen Roihun pesäpalloilijoita heittämään ja ottamaan koppeja. Tällä kertaa studiossa lensivät kananmunat.

Erikoistehtävistä vastaavat Sara Forsberg ja Janne Kataja kyselivät innokkaasti Roihun toiminnasta, naisten ykköspesisjoukkueen pelinjohtaja Jussi Haapala vastasi.

– Roihu täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Naisten mestaruussarjasta löytyy neljä hopeamitalia. Juniorijoukkueita tytöistä ja pojista löytyy joka ikäluokasta, Haapala iloitsi.

Illan kilpailijalla Antti Nurmisella sekä julkkisvierailla tubettaja Tuure Boeliuksella ja laulaja Isac Elliotilla samoin kuin koko Suomella oli edessään haastava tehtävä arvioida onnistuneiden heittojen määrää etukäteen.

Nelonen-kanavalla nähtävä Kaikki vastaan 1 on Anni Hautalan juontama uusi ja näyttävä koko perheen liveshow. Studiossa yksi kilpailija pelaa kännykkäapplikaatiolla ohjelmaan osallistuvaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa tehtävissä.

Aiheesta lisää

Uusin kaikki vastaan 1 -jakso (Roihun osuus kohdasta 20:30 eteenpäin)

Tule mukaan Roihun toimintaan!

Kaikki vastaan 1 Nelosella

Superpesistä ennätysmäärin Ruudussa ja IS Extrassa