Valitse sivu

PesisTV näyttää suorina lähetyksinä kaikki sunnuntain neljä ottelua, kun miesten Halli-SM-turnaus huipentuu Seinäjoki Areenassa tulevana viikonloppuna 18.-19.3. Ottelut selostaa Kalle Lauronen, asiantuntijana tapahtumia kommentoi naisten mestaruuden voittaneen Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund. Kaikki sunnuntain ottelut sisältävän paketin lunastat superedulliseen hintaan 8,99 €.

PesisTV:n katseluoikeudet ovat myynnissä jo nyt. Hanki omasi ja ole menossa mukana sunnuntaina aamusta iltaan. Lopputurnauksen lohkovaihe päättyy aamuotteluun, jossa ovat vastakkain Joensuun Maila ja Oulun Lippo Pesis. Lohkokolmoset pelaavat sijoista 5-6 kello 12 ja lohkokakkoset pronssiottelussa kello 15. Turnauksen huipentaa lohkovoittajien välinen loppuottelu kello 18.

Jännitä talvikauden huipennusta PesisTV:ssä tai paikan päällä. Ennakkoliput Seinäjoki Areenan lehtereille myy Lipputoimisto. Iloa elämään tuo myös Veikkaus, joka ottaa vedonlyöntilistoilleen kaikki viikonlopun Halli-SM-ratkaisuottelut.

Miesten Halli-SM-lopputurnaus Seinäjoella 18.-19.3.

Lauantai 18.3.
9.00 Hyvinkää-Kouvola
11.45 Oulu-Kempele
14.30 Kouvola-Vimpeli
17.15 Kempele-Joensuu
20.00 Vimpeli-Hyvinkää

Sunnuntai 19.3.
9.00 Joensuu-Oulu PesisTV
12.00 Sijat 5-6: Lohkokolmoset PesisTV
15.00 Pronssiottelu: Lohkokakkoset PesisTV
18.00 Loppuottelu: Lohkovoittajat PesisTV

Aiheesta lisää

Hanki katseluoikeus ja katso PesisTV:tä

Halli-SM-lopputurnauksen pääsyliput myy Lipputoimisto

Halli-SM Veikkauksen vedonlyönnissä