Valitse sivu

Pesäpallon lisenssikausi päättyy perjantaina 31.3.2017 ja uusi alkaa lauantaina 1.4.2017. Järjestelmäuudistuksen myötä lisenssien osto uudelle kaudelle avataan pääsiäisviikolla. Vakuutusturvan osalta ei tarvitse huolestua, sillä hankkimalla pesäpallon Sporttiturva-vakuutuksen 30.4.2017 mennessä sen katsotaan olleen voimassa 1.4.2017 alkaen.

Huhtikuussa mahdollisesti tapahtuvat tapaturmat korvataan siis normaalisti, kunhan henkilö lunastaa uuden kauden vakuutuksellisen lisenssin huhtikuun aikana. Korvauskäytäntöjen osalta noudatetaan 1.4.2017 alkaen uutta tuoteselostetta, jonka löydät tästä linkistä.

Tapaturman sattuessa huhtikuun kahden ensimmäisen viikon aikana pyydämme ilmoittamaan asiasta varsinaisen vahinkoilmoituksen lisäksi lomakkeella osoitteessa www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/vahinkoilmoitus. Hakeudu hoitoon ensisijaisesti OP Vakuutuksen hoitolaitoskumppaneiden toimipisteisiin tai Pohjola Sairaalaan.

Sporttiturva-vakuutus on voimassa tuoteselosteen mukaisissa lajiin liittyvissä tilanteissa sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla. Vakuutuksen piiriin kuuluvat enintään 3 kk pituiset matkat sekä kotimaassa että ulkomailla. Mikäli haluat laajemman vakuutusturvan, kysy erillistä kilpaurheilijan matkavakuutusta OP Vakuutuksen puhelinpalvelusta 0303 0303 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Joka tapauksessa ulkomailla leireileville ja pelaaville joukkueille suositellaan erillisten henkilökohtaisten matkavakuutusten hankkimista. Suomessa sairausvakuutetuilla on myös oikeus eurooppalaiseen sairaanhoitokorttiin (European Health Insurance Card, EHIC), jolla todistetaan oikeus lääketieteellisesti välttämättömään sairaanhoitoon EU- ja Eta-maissa sekä Sveitsissä. Eurooppalainen sairaanhoitokortti on ilmainen ja sen voi tilata Kelan sivuilta osoitteesta www.kela.fi/eurooppalainen-sairaanhoitokortti.

Lisäohjeet uuden kauden lisenssien hankkimiseksi tiedotamme pääsiäisviikkoon mennessä.