Valitse sivu

Miesten Halli-SM-lopputurnaus on käynnistynyt Seinäjoki Areenassa. Avausottelussa Kouvolan Pallonlyöjät otti askeleen kohti mitalipelejä kukistamalla Hyvinkään Tahkon 0-1 (6-6, 1-7).

Tahko sai etsikkoaikansa ensimmäisen jakson lopussa, mutta paloton ajolähtö kuivui etenijän irtoamiseen kolmoselta ja sitä seuranneeseen toiseen paloon lyöjästä. Toinen mahdollisuus syntyi ulkokentän avustamana. Kotiutusyritys jäi kuitenkin etumiehelle käsiin.

Toisella jaksolla omat koirat purivat Tahkoa, kun Hyvinkäältä Kouvolaan siirtynyt Juha Korhonen iski kakkospesän takaa läpi ja kasvatti lyötyjen saldonsa ottelussa viiteen. Lopullisesti jaksovoiton sinetöi yhteensä neljä lyötyä saalistanut Matti Latvala.

Kempeleen Kirin loppuottelupaikka omissa käsissä

Ossi Meriläinen nousi avausjakson hahmoksi, kun Kempeleen Kiri kuritti vaisua Oulun Lippo Pesistä. Kopissa keitetty käärmekeitto kuitenkin tehosi tauon jälkeen ja Lippo Pesis sai juonesta kiinni. Jali-Matti Kurkela löi Jouko Raution kotiin ja tilanteeksi taululle jo 5-1. Takaa-ajo toi Kempeleen juoksun päähän, mutta ratkaisu siirtyi kotiutuskilpailuun.

Aloittavallaan Lippo Pesis onnistui kahdesti. Kempele rynnisti kuitenkin vahvasti ja tasoitti tilanteen heti kahden ensimmäisen parin toimesta. Ratkaisujuoksun iski ottelun hahmoksi noussut Meriläinen kotiuttamalla Onni Määtän.

Kempeleen Kiri saa vastaansa Joensuun Mailan alkuillan ottelussa kello 17.15 ja etenisi voitolla loppuotteluun.

Miesten Halli-SM-turnaus Seinäjoella 18.-19.3.

Lauantai 18.3.
9.00 Hyvinkää-Kouvola 0-1 (6-6, 1-7)
11.45 Oulu-Kempele 1-2k (0-4, 5-4, 2-3)
14.30 Kouvola-Vimpeli 0-2 (2-3, 1-4)
17.15 Kempele-Joensuu
20.00 Vimpeli-Hyvinkää

Sunnuntai 19.3.
9.00 Joensuu-Oulu PesisTV
12.00 Sijat 5-6: Lohkokolmoset PesisTV
15.00 Pronssiottelu: Lohkokakkoset PesisTV
18.00 Loppuottelu: Lohkovoittajat PesisTV