Valitse sivu

Miesten Halli-SM-turnauksen alkulohkovaihe lähestyy huipennustaan. Viikonlopun aikana Vimpelin Veto saa kolme uutta joukkuetta seurakseen kuuden parhaan lopputurnaukseen, jossa ratkaistaan talvikauden Suomen mestaruus Seinäjoella 18.-19.3.

Kolmen joukkueen lohko C pelataan alusta loppuun lauantaina ja sunnuntaina. Koskenkorvan Urheilijat isännöi Seinäjoki Areenassa Hyvinkään Tahkoa ja Kankaanpään Mailaa. Vain voittaja yltää varmuudella kuuden parhaan joukkoon. Liity turnauksen Facebook-tapahtumaan tästä linkistä.

Lohko A avataan Ouluhallissa yhden ottelun voimin. Oulun Lippo Pesis ja Pattijoen Urheilijat Raahesta pelaavat tärkeistä pisteistä sunnuntaina kello 12. Lohkon muut joukkueet, Kempeleen Kiri ja Sotkamon Jymy, pääsevät tositoimiin viikon päästä. Liity ottelun Facebook-tapahtumaan tästä linkistä.

Lohkossa B nähdään huippumielenkiintoinen päätösottelu, jossa ratkaistaan kaikki kärkisijoitukset. Joensuun Maila avasi lohkon kahdella puhtaalla voitolla, mutta sarjanousija Imatran Pallo-Veikot vastasi samalla mitalla. Ratkaisun avaimet ovat IPV:n omissa käsissä sunnuntain ottelussa Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Vain voitto takaa varmuudella jatkopaikan.

Kouvolan leirissä haetaan kolmeen pisteen voittoa, joka pitäisi hengissä mahdollisuudet lopputurnauspaikkaan.

– Ei tästä ole enää pitkä aika sarjakauden alkuun. Merkityksellisiä pelejä olisi hyvä saada lisää, kun ulkona tuskin ehditään pelata ennen sarjan alkua, jokeri-iskijä Juha Korhonen myöntää seuran kotisivuilla.

2-0-voitto veisi Kouvolan tasapistein sarjataulukon kärkeen, mutta Joensuun juoksuero on peräti 12 juoksua plussan puolella. Lohkovoittajien lisäksi lopputurnaukseen etenevät kaksi parasta lohkokakkosta.

Muistathan myös Veikkauksen vedonlyönnin? Halli-SM-otteluita pääsee veikkaamaan lauantaina ja sunnuntaina osoitteessa veikkaus.fi.

Miesten Halli-SM viikonloppuna

La 4.3.
Koskenkorva-Hyvinkää 13.00
Hyvinkää-Kankaanpää 16.00

Su 5.3.
Oulu-Raahe 12.00
Kankaanpää-Koskenkorva 13.00
Imatra-Kouvola 17.30

Aiheesta lisää

Viikonlopun Halli-SM-otteluiden kokoonpanot

Halli-SM-otteluaikataulu

Otteluseuranta Veikkaus-Tulospalvelussa ja Pesis Livessä

Koskenkorva isännöi Halli-SM-avaustaan viikonloppuna

Kouvolan Pallonlyöjät: Lopputurnauspaikka ratkeaa

Ennakkolipunmyynti Imatra-Kouvola-otteluun