Valitse sivu

Kokenut pesäpallotoimija Jussi Haapala on helsinkiläisen Roihun naisten ykköspesisjoukkueen uusi pelinjohtaja aisaparinaan Mervi Morgan ja fysiikkavalmentaja Olli Eronen. Roihu tähtää 2000-luvun seitsemänteen kauteensa Ykköspesiksessä oltuaan välissä myös kaksi kautta edustettuna pääsarjatasolla 2013-14.

Hausjärvellä lapsuutensa viettänyt Haapala aloitti pesäpalloilijana Hausjärven Koppareissa 7-vuotiaana ja jatkoi uraansa A-poikaikään saakka. Tämän jälkeen kuvaan tulivat taustatehtävät, kuten Etelän Pesiksen kilpailupäällikkönä toimiminen. Valmentajana Haapala on ansioitunut Hyvinkään Tahkossa lähinnä A-C-junioreiden joukkueissa ja voittanut kaksi A-poikien Suomen mestaruutta 2006-07. Miesten Superpesiksestä ovat päällimmäisenä mielessä SM-hopea joukkueenjohtajana 1999 ja SM-pronssi valmentaja-joukkueenjohtajana 2002.

Haapala nähtiin jo tositoimissa Roihun harjoitusottelussa Myllypuron Pallomyllyssä sunnuntaina, kun joukkue kukisti Hämeenlinnan Paukun 2-0 (2-0, 6-0). Varsinaisen sarjakauden Roihu aloittaa Mynämäellä lauantaina 13.5. ja kotonaan Roihuvuoressa keskiviikkona 17.5.

Aiheesta lisää

Roihun kotisivut