Valitse sivu

Hyvinkään Tahkon superpesisjoukkueen Itä-Länsi-lukkari ja innokas raviurheilun harrastaja Juha Puhtimäki on rakentanut erityisesti pesäpalloilijoille suunnatun ravikimpan. Mukaan haetaan 400 omistajaa, jolloin yhden osuuden hinta on 300 €. Osuuksien myynti alkaa keskiviikkona ja siitä tiedotetaan lisää illan 65-lähetyksessä MTV Maxilla sekä Katsomossa kello 19 alkaen.

Pesiskimppa on suunnattu erityisesti pesäpalloväelle ja pesäpallosta kiinnostuneille ravi-ihmisille. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. Osuuden hinta kattaa kaikki kimpan kulut kolmen vuoden ajalta.

Huippupesäpalloilijoista kummipelaajina ovat mukana Joensuun Mailan Juha Niemi, Oulun Lippo Pesiksen Marko Pelkonen, Oulun Lipottarien Laura Pohjola, Seinäjoen Maila-Jussien Leena Sippola ja Seinäjoen JymyJussien Jukka-Pekka Vainionpää sekä takavuosien legenda Markku Puhtimäki Ilmajoen Kisailijoista.

Kimppaan ostetaan starttaava lämminverihevonen, toissa lauantaina Lappeenrannassa upeasti kolmanneksi kirinyt 5-vuotias ruuna Carleman alias ”Kalle” sekä 3-5-vuotias suomenhevonen, jota etsitään ilmoituksien perusteella yhdessä sen tulevan valmentajan Antti Ojanperän kanssa.

Suomenhevonen juoksee kimpalle alustavasti vuoden 2019 loppuun ja lämminverinen alustavasti vuoden 2018 loppuun.

Kaikista hevosten tilille jääneistä varoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen 20 %, josta 10 % ohjataan nuorisopesikseen ja 10 % ravinuorille. Kohteista tiedotetaan tarkemmin 1.5.

Tule mukaan ja vara paikkasi lähettämällä sähköpostia (nimi, osoite, sähköpostiosoite) osoitteeseen pesiskimppa(ät)gmail.com. Lisätietoa antaa Juha Puhtimäki, 050 406 2665.

Aiheesta lisää

Hippos.fi: Pesäpalloilijoille oma ravikimppa

Pesiskimppa Facebookissa

MTV:n ravisivut