Valitse sivu

85 vuotta sitten Helsingin Hesperiasta käynnistynyt pesäpallon Itä-Länsi-perinne saa jatkoa Imatralla 30.6.-2.7. Uusi upea Ukonniemen monitoimistadion tarjoaa loistavat ja nykyaikaiset puitteet Suomen suosituimmille tähdistöotteluille. Hanki lippusi heti, sillä parhaat paikat viedään käsistä.

Pari viikkoa sitten avattu lipunmyynti on lähtenyt vilkkaasti käyntiin.

– Ukonniemen alue Saimaan rannalla tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia monipuoliseen kesäloman viettoon. Aktiviteetteja riittää ja useimmat niistä ovat kävelymatkan päässä. En yhtään ihmettele, jos matkailijat suunnittelevat pidempää kesälomareissua Itä-Lännen yhteyteen, Juha Tikkanen Pesäpalloliitosta pohtii.

​Perjantain sisäänpääsy on Etelä-Karjalan Liiton toimesta maksuton, lauantaille ja sunnuntaille myydään päivälippuja. Edullisimmillaan kaikki viikonlopun pelit näkee alle 40 eurolla. Uutuutena Itä-Länsi haluaa huomioida perheet. Lippuja myydään alle 12-vuotiaille jopa puoleen hintaan.

– Haluamme järjestää koko perheen laadukkaan ja viihdyttävän tapahtumakokonaisuuden, Suomi 100 –teeman mukaisesti yhdessä. Nyt olisi seuroillakin erinomainen tilaisuus tuoda tapahtumaan harrastajiaan, yhteistyökumppaneita ja muita sidosryhmiä. Itä-Länsi on koko pesäpalloperheen yhteinen kohtaamispaikka, Tikkanen muistuttaa.

Itä-Länsi-liput ovat joka tapauksessa edullisempia etukäteen ostettuina. Tule mukaan keskikesän pesäpallojuhlaan Imatralle ja hanki lippusi Ticketmaster Suomen netistä.

Aiheesta lisää

Lisätietoa Itä-Länsi-lipunmyynnistä

Saimaan sylissä, Vuoksen varrella – Imatra kutsuu matkailijaa