Valitse sivu

Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Imatralla 30.6.-2.7. Lipunmyynti tapahtumaan on hyvässä vauhdissa Ticketmaster Suomen verkossa, puhelinpalvelussa ja myyntipisteissä.

Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä on mahdollista maksaa lippuostoksensa valtaosassa Ticketmasterin myyntipisteistä. Lisäksi R-kioskeissa käy Smartum Saldo –mobiilimaksu, kunhan edunsaajan tilille on ladattu liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Edenredin maksuvälineet käyvät suurimmassa osassa Ticketmaster Suomen myyntipisteitä. Käytettäviä maksutapoja ovat Ticket Duo® ja Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® sekä Virikeseteli®. R-Kioskit hyväksyvät Ticket Duo® ja Ticket Mind&Body® -kortit.

Imatralla Ticketmaster Suomen lippuja välittää Kulttuuritalo Virta (Pääkirjasto, Virastokatu 1, 55100 Imatra).

Aiheesta lisää

Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi

Edenred: käyttökohdehaku

Smartum: käyttökohdehaku

Lippujen nouto R-kioskilta