Valitse sivu

Seinäjoen Halli-SM-lopputurnaus huipentui lauantain osalta Vimpelin Vedon ja Hyvinkään Tahkon kamppailuun A-lohkon voitosta. Hallitseva mestari piti pintansa, vaikka Tahko ylsi avausjaksolla tasatulokseen. Lopputuloksella 1-0 (2-2, 5-0) Vimpeli etenee loppuotteluun ja Tahko pelaa viidennestä sijasta.

Pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki lepuutti avainpelaajiaan siirtämällä Sami Haapakosken jokeriksi ja jättämällä Janne Mäkelän pois kokoonpanosta. Ensimmäisen jakson tasoituksen ja toisen jakson voittojuoksun iski nuori jokerikomeetta Perttu Ruuska. Tahkon pelaajistosta löytyi taisteluilmettä, mutta turhat virheet eivät antaneet mahdollisuutta taistella ottelun voitosta.

Halli-SM-lopputurnaus jatkuu Seinäjoki Areenassa sunnuntaina. Tule paikan päälle tai katso kaikki ottelut PesisTV:stä suorina lähetyksinä. Koko päivän katselupaketit myydään superedulliseen hintaan 8,99 €.

Miesten Halli-SM-lopputurnaus Seinäjoki Areenassa sunnuntaina 19.3.

9.00 Joensuu-Oulu PesisTV
12.00 Sijat 5-6: Hyvinkää-Oulu/Kempele PesisTV
15.00 Pronssiottelu: Kouvola-Kempele/Oulu/Joensuu PesisTV
18.00 Loppuottelu: Vimpeli-Joensuu/Oulu PesisTV

Lauantain ottelutulokset

Hyvinkää-Kouvola 0-1 (6-6, 1-7)
Oulu-Kempele 1-2k (0-4, 5-4, 2-3)
Kouvola-Vimpeli 0-2 (2-3, 1-4)
Kempele-Joensuu 0-2 (0-10, 3-5)
Vimpeli-Hyvinkää 1-0 (2-2, 5-0)

Aiheesta lisää

Halli-SM-lopputurnaus Seinäjoki Areenassa

Kaikki sunnuntain Halli-SM-ottelut PesisTV:ssä

Halli-SM-turnaus Veikkauksen vedonlyönnissä

Lauantain otteluiden tulokset ja tilastot