Valitse sivu

Miesten Superpesiksen virallinen sarjaottelu pelataan ensi kerran Espanjan Aurinkorannikolla reilun kuukauden päästä, kun Sotkamon Jymy ja Imatran Pallo-Veikot iskevät yhteen Fuengirolassa sunnuntaina 23.4. Lisää Suomi-fiilistä paikan päälle tuo ottelun juontaja, selostajalegenda ja sinivalkoinen ääni Antero Mertaranta, joka pumppaa katsomoon tunnelmaa.

Edessä on molemmille joukkueille takuulla mielenkiintoinen kauden avaustapahtuma. Sotkamon Jymy on voittanut 2000-luvulla joka kausi SM-mitalin, Imatran Pallo-Veikot on puolestaan sarjanousija. 1990-luvun alussa joukkueet pelasivat kiihkeitä loppuottelusarjoja Superpesiksen herruudesta.

Fuengirolan superpesisottelu pelataan Pabellón Elola -stadionilla sunnuntaina 23.4. kello 13 paikallista aikaa. Mertaranta toivoo katsojia joukolla mukaan tekemään suomalaista urheiluhistoriaa ja luomaan tunnelmaa.

– Erittäin hienoa olla mukana Suomen juhlavuotena tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa. Voin taata, että Fuengirolan tapahtuma tullaan muistamaan pitkään. Samalla haastan kaikki aurinkorannikon suomalaiset mukaan tapahtumaan!

Aiheesta lisää

Pääsyliput Fuengirolan otteluun

Matkapaketteja myy Saarikoski Travels

Ottelun lipunmyynti Espanjassa