Valitse sivu

Etelä-Pohjanmaan pesisklassikkotapahtuma tuo kaksi Superpesiksen paikallisderbyä Seinäjoen jalkapallostadionille kesäkuisena lauantai-iltana 10.6. Selostajalegenda ja sinivalkoinen ääni Antero Mertaranta juontaa miesten ottelun Koskenkorvan Urheilijat-Seinäjoen JymyJussit kllo 18 alkaen. Ainutlaatuisessa iltavalaistuksessa nähdään naisten ottelu Lapuan Virkiä-Lappajärven Veikot kello 22.

Urheilun moniottelija Mertaranta on suurella innolla mukana, kun huippupesäpallon tapahtumia viedään uudelle tasolle. ”Anza” on itsekin pelannut pesäpalloa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Olen mielellään mukana tällaisissa uusissa ja ennakkoluulottomissa ottelutapahtumissa luomassa tunnelmaa mikrofonin takaa. Nyt on urheilun ystävillä hyvä syy lähteä seuraamaan kuumaa paikallisottelua uudelle stadionille. Nämä on niitä ainutlaatuisia urheiluelämyksiä, mitä urheilufani voi kokea.

Mertaranta on mukana Allstars-bändinsä kanssa myös jälkipeleissä, joita tähdittävät lisäksi Radio SuomiPopin aamuista tuttu hovimuusikko Ilkka, nouseva pohjalainen hiphop-artisti Pasanen ja tiskijukka, mm. Scandinavian Hunks –tanssiryhmästä kuuluisa Esko Eerikäinen. Jälkipeleihin myydään yhteensä 200 erillistä lippua ja 800 koko illan VIP-lippua.

Järjestäjien tavoitteet ovat korkealla pesisklassikko-tapahtuman suhteen.

– Tapahtumaan on myynnissä kaikkiaan 6000 lippua. Järjestäjän vähimmäistavoitteena on 4000 lipun myynti, mutta koko stadion pyritään saamaan täyteen. Scriinimainokset, takakenttä, kotipesän tausta, osa kolmospuolesta sekä kakkospuoli tullaan verkottamaan suojaverkoilla, jolloin kaikille katsomosektoreille voidaan myydä lippuja, tapahtumavastaava Jani Karvonen Koskenkorvan Urheilijoista kertoo.

Ensi kesän pesisklassikon ja jälkipelien liput tulevat myyntiin huomenna keskiviikkona 8.3.

Etelä-Pohjanmaan Pesisklassikko lauantaina 10.6.

Seinäjoen jalkapallostadion, Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki

Koskenkorvan Urheilijat – Seinäjoen JymyJussit M 18.00
Lapuan Virkiä – Lappajärven Veikot N 22.00

Aiheesta lisää

Koskenkorvan Urheilijoiden kotisivut