Valitse sivu

Kainuun Prikaatin varusmiehistä ja Kajaanin Ammattikorkeakoulun (AMK) opiskelijoista koottu nimekäs miesjoukkue testaa Sotkamon Jymyn suomensarjajoukkueen talvikunnon Kajaanin Pallohallissa huomenna lauantaina 4.2. kello 19-21.

Sekä prikaati että ammattikorkeakoulu ovat osa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaa.

– Ystävyysottelulla jatketaan viime vuonna hyvin alkanutta seurayhteistyötä akatemian ja Kainuun alueen pesisseurojen kesken, kertaa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian Prikaatin ja AMK:n pesäpallon vastuuvalmentaja Teemu Huhtakangas, joka toimii myös Kainuun Pesiksen seuratoiminnan kehittäjänä.

– Ottelu on myös tärkeä osa yksilön kehittämistä taktisella ja psyykkisellä puolella, jotta tärkein tavoite täyttyy eli tuottaa mahdollisimman paljon johtavia superpesispelaajia seurojen käyttöön, Huhtakangas lisää korostaen urheiluakatemian roolia huippujen kasvattajana.

Yläsarjapelaajat Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian joukkueessa

Alajärven Ankkurit: Niko J. Korhonen ja Riku Niemi
Kempeleen Kiri: Antti Kiiskinen ja Jussi Korhonen
Oulun Lippo Pesis: Pekka Hepokangas, Jaakko Kemppainen, Jonne Luhtavaara, Santtu Luhtavaara, Sami Ojala, Eetu Suni
Puijon Pesis, Kuopio: Altti-Jussi Ronkainen
Siilinjärven Pesis: Eemeli Paldanius
Sotkamon Jymy: Roope Haapsalo, Jere Kemppainen
Vimpelin Veto: Arttu Ruuska ja Ville Takala

Aiheesta lisää

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian kotisivut