Valitse sivu

C-poikien ja C-tyttöjen SM-sarjan joukkueet, sarjajärjestelmät ja lohkojaot on julkaistu. C-poikien SM-sarjaan osallistuu 32 joukkuetta ja 36 tyttöjoukkuetta. Alkulohkojen ottelut pelataan kuudessa alkulohkossa. Sekä poikien että tyttöjen puolella valtakunnallisen leirin kilpasarjaan pääsee 20 joukkuetta.

C-poikien SM-sarja 2017

Lohkojaot

Lohko A
Kempeleen Kiri
Oulun Lippo Juniorit
Pattijoen Urheilijat Juniorit
Sotkamon Jymy-Pesis
Tyrnävän Tempaus
Ylivieskan Kuula

Lohko B
Alajärven Ankkurit
Alavuden Peli-Veikot
Koskenkorvan Urheilijat
Seinäjoen Maila-Jussit
Vimpelin Veto 1
Vimpelin Veto 2

Lohko C
Eurajoen Veikot
Kankaanpään Maila 1
Kankaanpään Maila 2
Pomarkun Pyry
Ulvilan Pesä-Veikot

Lohko D
Imatran Pallo-Veikot
Joensuun Maila
Jyväskylän Kiri-Juniorit
Kiteen Pallo-90
Siilinjärven Pesis

Lohko E
Haminan Palloilijat
Hyvinkään Tahko 1
Kouvolan Pallonlyöjät
Lahden Maila-Veikot
Roihu, Helsinki

Lohko F
Hyvinkään Tahko 2
Jokioisten Koetus
Manse PP, Tampere
Pöytyän Urheilijat
Turku-Pesis

C-poikien SM-sarjan sarjajärjestelmä:

C-pojat pelaavat kaksinkertaisen alkusarjan kuudessa alkulohkossa. Jokaisen lohkon kolme parasta joukkuetta sekä kaksi parasta lohkonelosta selviytyvät Nuorisoleirin kilpasarjaan.

Lohkoneloset pelaavat kahdesta kilpasarjan paikasta turnausmuotoisesti. A-, B- ja C-lohkon runkosarjan 4. sijoittuneista joukkueista turnauksen voittaja sekä D- E- ja F-lohkon 4. sijoittuneista joukkueista turnauksen voittaja selviytyvät Nuorisoleirin kilpasarjaan. Ottelut pelataan parhaan lohkonelosen kotikentällä. Parhaan lohkonelosen määrittelyssä noudatetaan seuraavaa järjestystä: pisteet ottelua kohden runkosarjassa, 3 pisteen voitot ottelua kohden runkosarjassa, voitetut ottelut ottelua kohden runkosarjassa ja edellisten ollessa tasan kaikkien otteluiden juoksuero runkosarjassa ja sen ollessa tasan arpa. Lohkonelosten jatko-otteluiden pelaaminen on vapaaehtoista. Turnauksen kustannukset jaetaan seuraavasti: Kotijoukkue vastaa ko. otteluiden mahdollisista kenttä-, tuomari-  ja muista järjestelykuluista. Vierasjoukkueet vastaavat omista matkakuluistaan.

20 joukkueen kilpasarjan lisäksi leirillä järjestetään erillinen pelisarja. Leirikarsintaan osallistuneilla joukkueilla on automaattisesti paikka pelisarjassa. Kaikkien joukkueiden on ilmoittauduttava erikseen leirille.

Joukkueet jaetaan Nuorisoleirin kilpasarjaan seuraavasti:

Tiedotetaan myöhemmin.

C-tyttöjen SM-sarja 2017

Lohkojaot

Lohko A
Kempeleen Kiri 1
Kempeleen Kiri 2
Oulun Lippo Juniorit 1
Oulun Lippo Juniorit 2
Oulunsalon Vasama
Pattijoen Urheilijat Juniorit

Lohko B
Joensuun Maila
Kajaanin Pallokerho
Oulaisten Huima
Muhoksen Pallo-Salamat
Siilinjärven Pesis
Tyrnävän Tempaus

Lohko C
Halsuan Toivo
Kannuksen Ura
Lapuan Virkiä
Mailattaret, Vaasa
Vimpelin Veto
Ylihärmän Pesis-Junkkarit 1

Lohko D
Ilmajoen Kisailijat (luopunut 10.2)
Kauhajoen Karhu
Nurmon Jymy
Peräseinäjoen Toive
Seinäjoen Maila-Jussit
Ylihärmän Pesis-Junkkarit 2

Lohko E
Fera, Rauma
Hämeenkyrön Räpsä
Janakkalan Jana
Mailajuniorit, Kankaanpää
Pesäkarhut, Pori
Pöytyän Urheilijat

Lohko F
Espoon Pesis
Haminan Palloilijat
Kuusankosken Puhti
Lahden Maila-Veikot
Pesä Ysit, Lappeenranta
Roihu, Helsinki

C-tyttöjen SM-sarjan sarjajärjestelmä:

C-tytöt pelaavat kaksinkertaisen alkusarjan kuudessa alkulohkossa. Jokaisen lohkon kolme parasta joukkuetta sekä kaksi parasta lohkonelosta selviytyvät Nuorisoleirin kilpasarjaan.

Lohkoneloset pelaavat kahdesta kilpasarjan paikasta turnausmuotoisesti. A-, B- ja C-lohkon runkosarjan 4. sijoittuneista joukkueista turnauksen voittaja sekä D- E- ja F-lohkon 4. sijoittuneista joukkueista turnauksen voittaja selviytyvät Nuorisoleirin kilpasarjaan. Ottelut pelataan parhaan lohkonelosen kotikentällä. Parhaan lohkonelosen määrittelyssä noudatetaan seuraavaa järjestystä: pisteet ottelua kohden runkosarjassa, 3 pisteen voitot ottelua kohden runkosarjassa, voitetut ottelut ottelua kohden runkosarjassa ja edellisten ollessa tasan kaikkien otteluiden juoksuero runkosarjassa ja sen ollessa tasan arpa. Lohkonelosten jatko-otteluiden pelaaminen on vapaaehtoista. Turnauksen kustannukset jaetaan seuraavasti: Kotijoukkue vastaa ko. otteluiden mahdollisista kenttä-, tuomari-  ja muista järjestelykuluista. Vierasjoukkueet vastaavat omista matkakuluistaan.

20 joukkueen kilpasarjan lisäksi leirillä järjestetään erillinen pelisarja. Leirikarsintaan osallistuneilla joukkueilla on automaattisesti paikka pelisarjassa. Kaikkien joukkueiden on ilmoittauduttava erikseen leirille.

Joukkueet jaetaan Nuorisoleirin kilpasarjaan seuraavasti:

Tiedotetaan myöhemmin.