Valitse sivu

Lauantai ja sunnuntai ovat juhlapäiviä huippupesäpallon ystäville. Ratkaisuotteluita pelataan Seinäjoen Superviikonlopussa sekä naisten Halli-SM-alkuturnauksissa Oulussa ja Tampereella.

Panokset ovat kovat, sillä tavoite lopputurnauspaikasta pysyy hengissä vain otteluiden voitoilla. Miesten lopputurnaukseen Seinäjoella 18.-19.3. etenee alkuturnausten kuusi parasta. Naisten puolella Porin lopputurnauksessa pelataan neljän parhaan välierät ja mitaliottelut lauantaina 11.3.

Viikonlopun otteluiden kokoonpanot on nähtävissä oheisista linkeistä. Muistathan, että Halli-SM on vahvasti mukana Veikkauksen vedonlyönnissä. Lisäjännitystä otteluiden seuraamiseen on saatavissa osoitteesta www.veikkaus.fi.

Tuloksia ja tilastoja päivittävät reaaliaikaisesti Veikkaus-Tulospalvelu ja Pesis Live.

Aiheesta lisää

Miesten Halli-SM-kokoonpanot

Naisten Halli-SM-kokoonpanot