Valitse sivu

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok.) on SUEK:n (Suomen urheilun eettinen keskus) Viestikapula-blogin uusin kirjoittajavieras. Grahn-Laasosen mukaan Suomi 100 –vuosi on monin tavoin urheilun juhlaa ja urheilunnälkäisiä kansalaisia hemmotellaan runsaalla tarjonnalla.

Ministeri pitää tärkeänä, että tulevatkin sukupolvet ottavat urheilun omakseen.

– Tarinat ja teot luovat urheilukulttuuriamme, joka perustuu vahvasti eettisyydelle ja reilulle pelille.

– Itsenäisyyden juhlavuoden kattavana teemana on ”yhdessä”. Yhdessä tekemällä, vastuuta kantamalla, ennalta ehkäisemällä ja kouluttamalla luodaan edelleen kestävää eettistä perustaa suomalaiselle urheilulle. Mielestäni siitä on pidettävä kiinni, jotta uudet urheilusukupolvet eivät menetä uskoaan tekemiseensä ja sen mielekkyyteen. Jotta perheet edelleen tukevat ja kannustavat lapsia urheiluharrastuksiin. Jotta me ja lapsemme voimme jatkaa urheilun sankaritarinoiden kertomista, Grahn-Laasonen kirjoittaa.

SUEK:n Viestikapula-blogissa käydään keskustelua reilusta ja puhtaasta urheilusta. Grahn-Laasonen haastaa seuraavaksi kirjoittajaksi uuden Olympiakomitean puheenjohtajan Timo Ritakallion.

Aiheesta lisää

Sanni Grahn-Laasosen blogikirjoitus kokonaisuudessaan