Valitse sivu

Sotkamon Jymy lähtee perinteiselle RoadTrip-kiertueelleen jälleen toukokuun lopussa. Joukkue saa vastaansa Seinäjoen JymyJussit Tampereella Kaupin pesäpallostadionilla lauantaina 27.5. ja Kouvolan Pallonlyöjät Helsingissä Töölön jalkapallostadionilla tiistaina 30.5. Pääsylippujen ja vip-pakettien myynti on avattu molempiin otteluihin.

Sotkamon Jymy järjestää RoadTrip-kiertueensa jo kuudennen kerran. Juniorijoukkueet sekä Helsingissä että Tampereella haastetaan lipunmyyntiskabaan, joka tukee samalla joukkueiden omaa varainhankintaa.

– Lisäksi eniten lippuja myynyt joukkue palkitaan ruhtinaallisesti ja osallistuneet joukkueet kutsutaan otteluun, johon he ovat myyneet lippuja, Sotkamon Jymyn markkinointipäällikkö Inga Ärnfors lupaa.

Liput otteluihin kannattaa joka tapauksessa hankkia etukäteen, niin välttää pahimmat jonot porteilla.

Kenttien osoitteet

Kaupin pesäpallostadion, Kuntokatu 5, 33520 Tampere, karttalinkki
Töölön jalkapallostadion, Urheilukatu 5, 00250 Helsinki, karttalinkki

Aiheesta lisää

Sotkamon Jymyn RoadTrip-sivusto

Lipunmyynti Tampereen otteluun

Lipunmyynti Helsingin otteluun

Video: Sotkamon Jymyn RoadTrip 2017

Inga Ärnfors
SuperJymy Oy
Markkinointipäällikkö
040 757 5522
inga(ät)superjymy.fi