Valitse sivu

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkueen lukkari Jani Lassila on solminut KeKin kanssa kauteen 2019 saakka kestävän jatkosopimuksen. Kaudesta 2011 lähtien KeKissä pelannut Lassila toimi viime kaudella lukkaroinnin lisäksi KeKin kärkietenijänä.

– Monta vuotta olen seurassa ollut ja tiedän miten hyvin asiat hoidetaan. Samilla (Salorannalla) oli pelaajalistaa näyttää sopimuksista niin sekin vaikutti. Olen tykännyt olla tässä joukkueessa ja joukkueessa on hyvät pelaajakaverit, Lassila perustelee päätöstään.

Lassila sai vastikään vakituisen työpaikan Raahesta SSAB:lta ja aikoo jatkossakin kulkea Kempeleestä käsin töissä Raahessa. Suunnitelmissa jatkosopimuksen myötä on nyt asunnon ostaminen Kempeleestä.

– Tavoitteena on nouseva käyrä uralla, että ei tulisi notkahdusta. Tasaista kehitystä ja mahdollisimman paljon joukkuetta auttavia suorituksia, Lassila toteaa.
Viime kauden viimeisissä viimeisissä karsintapeleissä Lassila ei pystynyt pelaamaan kärkietenijänä loukkaantumisen vuoksi.

– Jouluun asti oli vähän semmoista huoltamista, mutta joulun jälkeen on pystynyt jo treenaamaan kunnolla ja saamaan tehoja treeniin. Nopeammassa kunnossa olin kuitenkin kuin viime vuonna mikä vähän yllätti, Lassila kertoo.
Manageri Sami Salorannalle viikko on ollut erinomainen. Ensin julkaistiin Onni Määtän siirtyminen Sotkamosta KeKiin ja nyt erittäin tärkeä jatkosopimus Lassilan kanssa.
– Lukkarit on aina kiven alla ja kyllä on hyvä, että tässä vaiheessa jo saadaan varmistettua, että meillä on kolmeksi vuodeksi eteenpäin erinomainen lukkari. On ihan mahdollista, että kolmen vuoden sisällä Jani on Itä-Länsi-lukkarina, KeKin manageri Sami Saloranta iloitsee.

Lisätietoja:

Manageri Sami Saloranta p. 040 745 4136