Valitse sivu

Suomen Pesäpalloliitto PPL ry:n kevätkokous ja ylimääräinen liittokokous pidetään Tampereella, Varalan Urheiluopistolla (Varalankatu 36, 33240 Tampere), perjantaina 24.3. klo 18 alkaen. Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen.

”Jäsenillä on oikeus osallistua liittokokoukseen yhdellä nimetyllä varsinaisella edustajalla ja lisäedustajilla. Jäsenen päätäntävaltaa käyttää sen varsinainen edustaja, lisäedustajilla on vain puhevalta. Sama henkilö voi edustaa enintään viittä jäsentä. Liittokokouksessa jokaisella jäsenellä on yksi ääni”.

Toimintakertomus löytyy osoitteesta www.pesis.fi 9.3.2017 jälkeen.

Voidakseen käyttää kokouksessa äänioikeutta, jäsenen on ilmoitettava osallistumisestaan kokoukseen 16.3.2017 mennessä sekä toimitettava jäsenseuran antama valtakirja em. päivään mennessä Pesäpalloliittoon, joko sähköpostitse osoitteella merja.ahokas@pesis.fi tai postitse osoitteella Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa.