Valitse sivu

Kasvatustieteiden maisteri, vuodesta 1998 lähtien Pesäpalloliiton palveluksessa työskennellyt kilpailupäällikkö Mika Helminen on irtisanoutunut tehtävästään.

Helminen toimi lajin kilpailupäällikkönä lähes 18 vuotta ja pesäpallon 90-vuotisjuhlavuoden projektipäällikkönä 2012.

– Takana on pitkä ja hieno ajanjakso vastuullisissa tehtävissä urheilujärjestössä. Haluan sanoa erityiset kiitokset kaikille upeille ihmisille, joiden kanssa olen saanut tehdä työtä. Nyt olen etenemässä urallani seuraaviin haasteisiin, Helminen toteaa.

Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi haluaa lausua lämpimät kiitoksensa Mika Helmiselle ansiokkaasta työstä pesäpallon parhaaksi.

– Mika Helminen työskenteli pitkään vaativassa kilpailupäällikön tehtävässä. Mikan ihmisläheisyys ja toisista ihmisistä välittäminen tekivät hänestä pidetyn työntekijän tiiviissä pesäpalloyhteisössä. Kilpailupäällikön asema on usein haastava, eikä kiitosta liikaa jaeta. Nyt viimeistään on sen paikka. Kiitän Mikaa lämpimästi vuosista Pesäpalloliiton palveluksessa, kunnioitan hänen ratkaisuaan tässä tilanteessa ja toivotan kaikkea hyvää jatkoon, Ojaniemi kiittelee.

Aiheesta lisää

Pesäpalloliiton toimiston yhteystiedot