Valitse sivu

Olemme vankan pohjan päälle rakentuva urheiluseura. Kempeleen Kirin pesäpallo liikuttaa viikoittain satoja lapsia, miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat pääsarjassa Superpesiksessä ja taloutemme on vakaalla pohjalla.

Tilanteemme on tänä päivänä hyvä, mutta haluamme tavoitella korkeammalle. Tämän takia etsimme nyt miesten Superpesisjoukkueen taustaryhmän ytimeen uutta tekijää rakentamaan ja kehittämään yhteistyökumppanuuksia sekä nykyisten että uusien kumppaneiden kanssa. Kuten tiedät, yhteistyökumppanuudet ovat kaikki kaikessa ja tähän asti olemme rakentaneet näitä suhteita talkoovoimin. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja olemme valmiita vankistamaan tiimiämme palkollisella.

Etsimme ennen kaikkea ihmistä, jolla on asennetta, halua ja intohimoa myyntiin, kumppanuuksien rakentamiseen sekä urheiluseuratoimintaan. Aiempi soveltuva kokemus on vankka etu, mutta silti tärkeintä on edellä mainitut halu, intohimo ja asenne tähän touhuun. Ilman näitä ei ole mitään.

Roolisi miesten superpesisjoukkueessa voi olla myös yhdistelmä valmennusta tai pelaamista sekä toimimista talousryhmämme ytimessä.

Mitä odotamme sinulta:

  • Asennetta, halua ja intohimoa myyntityöhön, kumppanuuksien rakentamiseen sekä urheiluseuratoimintaan.
  • Tulet ihmisten kanssa toimeen, olet riittävän sosiaalinen ja tervepäinen ihminen.
  • Sinulla on kykyä, osaamista ja halua johtaa ihmisiä tai motivaatiota oppia johtamaan.
  • On eduksi jos sinulta löytyy soveltuvaa kokemusta, soveltuvaa koulutusta tai taloushallinnon osaamista. Myös muunlaisen osaamisen tuominen seuraan on eduksi (valmennus, pelaaminen).

Tarjoamme sinulle:

  • Avainroolin kasvavassa ja eteenpäin menevässä urheiluseurassa, jossa kivijalka on kunnossa.
  • Pystyt vaikuttamaan omaan työnkuvaasi sekä kasvattamaan vastuutasi osaamisesi, kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaisesti.
  • Vahvan tiimin tuen, et ole koskaan yksin.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen.

 

Toimipisteesi on Kempeleen alueella ja työ alkaa syksyllä 2017. Työn kuva kokonaisuudessaan sekä työsuhteen malli riippuu paljon sopivimmasta hakijasta ja hänen tilanteestaan. Tästä voimme keskustella ja sopia yhdessä.

Lähetä hakemuksesi 15.3 mennessä: sami.saloranta@kempeleenkiri.fi ja juha-matti.ranta@kempeleenkiri.fi

Kysymykset ja tiedustelut: Sami Saloranta, puh. 0407454136 tai Juha-Matti Ranta, puh. 0445664999