Valitse sivu

Parhaat paikat Imatran Itä-Länsi-tapahtumaan myydään nyt. Lipunmyynnistä vastaa Ticketmaster Suomi netissä, puhelinpalvelussa ja lippukaupoissaan. Suomen suosituimmat tähdistöottelut pelataan Imatralla juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna 30.6.-2.7.

Etelä-Karjalan liitto tarjoaa vapaan pääsyn A-poikien otteluun perjantaina. Myynnissä on päivälippuja lauantaille sisältäen B-tyttöjen ja naisten ottelut sekä sunnuntaille sisältäen B-poikien ja miesten ottelut. Yksittäiset liput lauantain B-tyttöjen ja sunnuntain B-poikien otteluihin myydään portilta á 10 euroa.

Itä-Länsi toivottaa tänä vuonna erityisesti perheet tervetulleiksi tapahtumaan, sillä alle 12-vuotiaat pääsevät seuraamaan kaikkia viikonlopun viittä ottelua jopa alle 20 eurolla.

– Itä-Länsi haluaa olla koko perheen laadukas tapahtuma, jossa kaikenikäiset viihtyvät. Tähdistöotteluissa reilu peli on pääosissa ja upeille taidonnäytteille annetaan niille kuuluva arvo. Lisäksi Ukonniemen alue kaikkine aktiviteetteineen tarjoaa perheille monipuolisia mahdollisuuksia kesälomareissun suunnitteluun, Juha Tikkanen Pesäpalloliitosta toteaa.

Lippukategorioita löytyy jokaiseen makuun. Edullisimmillaan kaikki viikonlopun pelit näkee alle 40 euron. Kaikissa kategorioissa lipun hinta on selvästi edullisempi etukäteen ostettuna.

Koko tapahtuman kattavia lippupaketteja ei ole myynnissä, vaan liput myydään päiväkohtaisesti.

Lisätietoa Itä-Länsi-lipuista: www.ita-lansi.fi/liput

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi: http://www.ticketmaster.fi/search/?keyword=it%C3%A4-l%C3%A4nsi