Valitse sivu

Miesten Superpesikseen noussut Imatran Pallo-Veikot saa vahvistusta taustajoukkoihinsa. Mona Hupli-Kotiranta aloittaa päätoimisena junioripäällikkönä 1.3. ja Jesse Nykänen mediavastaavana 13.2.

Urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapään mukaan nousu Superpesikseen loi tarpeen lisähenkilöille.

– Hienoa että nuoria osaajia saatiin kiinnitettyä IPV:n organisaatioon. Seura kasvaa tasaisella vauhdilla ja tarvitsemme runsaan talkoojoukon lisäksi palkattuja tekijöitä pyörittämään arkitoimintoja.

Imatran Pallo-Veikkojen kasvatti Hupli-Kotiranta on koulutukseltaan liikunnanohjaaja, pelannut pesäpalloa B-ikäiseksi asti ja toiminut useissa liikunta-alan tehtävissä. IPV sai junioripäällikön palkkaukseen tukea Pesäpalloliitolta.

– Innolla siirryn IPV:n junioripäällikön hommiin. Olen ollut paljon tekemisissä lasten ja nuorten liikunnan kanssa muiden lajien osalta ja itsestäni tuntuu siltä, että pesäpallon junioripuolelle minulla olisi vielä paljon annettavaa.

Laajasalon Opistossa urheilutoimittajaksi opiskellut Nykänen vastaa viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta seurassa.

– Olen hyvin innoissani, että pääsen tekemään töitä tämän joukkueen parissa. Todella hienoa olla mukana tässä organisaatiossa ja työskennellä omassa kotikaupungissani.

Imatran Pallo-Veikkojen kesän kohokohtiin lukeutuvat Superpesis-avaus Espanjan Fuengirolassa sekä Itä-Länsi-tapahtuma 30.6.-2.7.

Aiheesta lisää

Imatran Pallo-Veikkojen kotisivut